Redo för årets resa?

flygplan i luften solEtt nytt år, och mängder av saker att göra. Resa är självklart också det här året någonting som många drömmer om, och kanske är det just detta år som du ska ta dig till det resmål du längtat efter.

I en artikel från Svenska Dagbladet har man skrivit om de hetaste restrenderna inför 2014, och de nämner allt från Brasilien till Grekland. Men mest intressant är vad de kallar komboresan. Så här står det:

Allt fler vill att resan ska vara som ett Kinderägg – den ska innehålla mer än en överraskning. Resebranschens version heter kombinationsresor, och är en av de starkaste restrenderna 2014.

 

Och visst låter väl det exakt som det bästa alternativet för en riktigt bra resa? Dock måste man ju ha med sig mycket olika saker till komboresor. Det räcker inte med bara en handduk och badkläder för stranden, och inte heller bara ett par bekväma skor för stadsvandring. Nej, inför en sådan komboresa kan det nog vara bra att vara ordentligt planerad och köpa in sig på allt vad som behövs innan resan görs. Smart är att kika in på Shopello.se inför en sådan resa. Där hittar du nämligen mängder av olika saker på ett och samma ställe.

Smart är det att redan nu börja planera den resa du ska satsa på under året. Kanske är du en av få som hinner med flera olika resor, men många är det som bara kan åka på en och då gäller det ju så klart att den blir till den absolut bästa av resor.